The Ark
ark.png

The Ark

Fredag 19 augusti 2022 - Umeå - Umeå Energi Arena Sol

Välkommen till sommaren stora återförening 2022!

 

Sommarens stora återförening flyttas fram till 19 augusti 2022 på grund av rådande omständigheter. Ett återförenat The Ark åker ut på sommarturné och gör sitt nordligaste stopp på turnén i Umeå denna kväll. Sveriges färgstarkaste rockband med Ola Salo i spetsen kommer bjuda på en härlig hitkavalkad.

 

Biljetterna är släppta på homerungroup.se. Biljetterna är släppta på homerungroup.se. Konserten arrangeras av Homerun Group i samarbete med Live Nation.

 

OBS! På grund av Covid-19 har evenemanget flyttats från 20 augusti 2020 och 20 augusti 2021 till fredag 19 augusti 2022. I och med senaste flytten till 2022 utgår även Miss Li. En ny spännande topp-artist kommer ersätta Miss Li längre fram. Köpta biljetter till 2020 och 2021 gäller till nya datumet 2022. Eventuellt återköp kan genomföras fram till och med 15 april 2021.

"Det är oerhört ledsamt att tvingas inse att den planerade reunion-turnen inte kommer att kunna genomföras i år heller. I likhet med andra i vår situation har vi beslutat att sikta på nästa sommar istället. Vi hoppas ni längtar lika mycket som vi gör och att ni följer med oss in i 2022. Var försiktiga och ta hand om varandra så länge!! ❤ 

 

-The Ark

Biljetter:

Ordinarie:
* Ståplats
Pris - 650 kr + Serviceavgift 45 kr

 

Premium:
* Åldersgräns premium: 18år+
* Onumrerad sittplats på läktaren under tak + Köföreträde i entrén + Tillgång till Premium-WC + Tillgång till Premium-baren
* Besökare med Premiumbiljett har också tillgång till ståplatsområdet
Pris - 950 kr + Serviceavgift 45 kr

Information om evenemanget

 

Plats / Tider:

Dag:

Fredag 19 augusti 2022
 

Plats:

Umeå Energi Arena Sol (Gammliavallen)
 

Adress:

Gammliavägen 5, 903 42 Umeå

 

Tider:
18.00 Konsertområdet öppnar. Restaurangen öppnar med försälning av mat och öl/vin mm.
19.00 - 20.00 xxx
21.00 - ca 22.30 The Ark
23.00 Konsertområdet stänger.

Ålder:

Från 3 år. Under 18 år går du tillsammans med en vuxen.

Viktig information för besökare under 18 år:
Besökare under 18år har endast tillgång en begränsad del av konsertområdet, ej barområden. Där kan även vuxna vistas.

Av säkerhetsskäl får barn under 3 år inte under några omständigheter tas med in på konsertområdet.

Barn som inte fyllt 13 år måste använda egna medtagna hörselkåpor under alla konserter på konsertområdet. Öronproppar räcker inte. Ingen under 13 kommer att släppas in på konsertområdet utan hörselkåpor.

Viktig info:

* Visa er biljett i entrén via mobiltelefonen (utskriven biljett går också bra).
* Inga campingstolar eller paraplyer tillåtna.
* Ingen medhavd mat & dryck får tas in på konsertområdet (matförsäljning och bar finns på plats). Mediciner/mat kopplat till allergi är ok.
* Biljetterna är ej återbetalningsbara
* Biljetterna är ej personliga.
* Vi rekommenderar att ni går till konsertområdet från centrum (10 min), cyklar eller tar lokaltraffik
* Parkering finns på gamla bandyplanen bredvid Umeå Energi Arena-Sol.
* För rullstolsburna gäster: En ledsagare går in gratis mot uppvisande av ledsagarbevis. Handikapptoalett finns.

Facebook-event:

Attenda gärna officiella Facebook-eventet som du hittar HÄR

Frågor:

 

För frågor angående biljetter, kontakta Tickster:
 

Mejl

support@tickster.com
 

Telefon:

0771 - 47 70 70
(Öppet vardagar mellan 08:00 och 17:00 och lördagar mellan 10:00 och 14:00)

 

För övriga frågor, kontakta Homerun Group:
support@homerungroup.se

Information - The Ark:

Sveriges färgstarkaste rockband återförenas för en stor sommarturné. Ett av tjugohundratalets största svenska band återuppstår för en turné i sommar. 20 år efter debuten och tio år efter beskedet att de bestämt sig för att sluta är The Ark tillbaka.

”Vi har aldrig ångrat att vi la ner, men vi har saknat varandra, saknat att hänga som band och att träffa den publik som gillar vår musik och som hängt med i vått och torrt. När nu 20-årsjubileet för debutskivan närmade sig kände vi att vi ville fira det med att stå tillsammans på scen igen för en sommar. Vi vill bjuda på en maxad show, den totala Ark-upplevelsen. Vi är så taggade och ser fram emot att få åka ut och möta den publik som vill höra oss”

Har man en gång sjungit ”Calleth You, Cometh I” gäller det att leva upp till det löftet. Länge såg det ut som det inte skulle hända. Det är många som under de senaste åren önskat att The Ark ska samla ihop trupperna på nytt. Särskilt som sextetten lämnade ett tomrum efter sig som ingen har lyckats fylla. Deras uttryck var lika lätt att känna igen som det visade sig svårt att duplicera. The Ark var alltid lite mer färgstarka, teatraliska, oblyga och vidsynta än alla andra. En ostoppbar livemaskin som aldrig tvekade inför att dela med sig av livsfilosofiska tänkvärdheter, och det är ju inte så att vi behöver mindre av sådant i dag än vad fallet var då.


Nu är Sveriges främsta Glamrockapostlar redo att för en sommar åter sprida sitt evangelium. Ola Salo, Mikael Jepson, Martin Axén, Jens Andersson, Lasse Ljungberg och Sylvester Schlegel har alltid velat ge utanförskapet en fristad. Redan innan de blev nationella stjärnor såg de till att, i Rottne, Växjö och sedermera Malmö, låta och se ut som stjärnor i sin helt egna värld. Oavsett storlek på spelställe förde de sig alltid som världens största band, bad aldrig om ursäkt för sin existens -och de hade låtarna som borgade för det. Hits som “It Takes a Fool to Remain Sane”, ”Calleth You, Cometh I”, “One of Us is Gonna Die Young”, “The Worrying Kind”, “Breaking Up with God”, “Let Your Body Decide”, “Father of a Son” med flera är i dag en självklar del av den svenska pophistorien och folksjälen. Detta lär bli uppenbart en gång för alla under sommarens turné.