The Ark + Miss Li

The Ark + Miss Li

Fredag 20 augusti 2021 - Umeå - Umeå Energi Arena

OBS!

På grund av Covid-19 har evenemanget flyttats från torsdag 20 augusti 2020 till fredag 20 augusti 2021. Köpta billjetter till 2020 gäller till nya datumet 2021.

Två av Sveriges mest populära akter under en magisk sommarkväll i Umeå den 20 augusti 2021. Ett återförenat The Ark åker ut på sommarturné och gör sitt nordligaste stopp på turnén i Umeå denna kväll. Sveriges färgstarkaste rockband med Ola Salo i spetsen kommer bjuda på en härlig hitkavalkad. Populära Miss Li är en av landets hetaste artister efter höstens succé i ”Så Mycket Bättre”. Efter en vår av utsålda konserter över hela Sverige kommer vi att ta del utav en Miss Li i absolut toppform. Spelplatsen för denna konsertkväll är Umeå Energi Arena-Sol (Gammliavallen) den 20 augusti 2021. Konserten arrangeras av Homerun Group i samarbete med Live Nation.

Biljetter:

Ordinarie:
* Ståplats
Pris - 650 kr + Serviceavgift 45 kr

 

Premium:
* Åldersgräns premium: 18år+
* Onumrerad sittplats på läktaren under tak + Köföreträde i entrén + Tillgång till Premium-WC + Tillgång till Premium-baren
* Besökare med Premiumbiljett har också tillgång till ståplatsområdet
Pris - 950 kr + Serviceavgift 45 kr

Information om evenemanget

 

Plats / Tider:

Dag:

Fredag 20 augusti 2021
 

Plats:

Umeå Energi Arena-Sol (Gammliavallen)
 

Adress:

Gammliavägen 5, 903 42 Umeå

 

Tider:
18.00 Konsertområdet öppnar. Restaurangen öppnar med försälning av mat och öl/vin mm.
19.00 - 20.00 Miss Li
21.00 - ca 22.30 The Ark
23.00 Konsertområdet stänger.

Ålder:

Från 3 år. Under 18 år går du tillsammans med en vuxen.

Viktig information för besökare under 18 år:
Besökare under 18år har endast tillgång en begränsad del av konsertområdet, ej barområden. Där kan även vuxna vistas.

Av säkerhetsskäl får barn under 3 år inte under några omständigheter tas med in på konsertområdet.

Barn som inte fyllt 13 år måste använda egna medtagna hörselkåpor under alla konserter på konsertområdet. Öronproppar räcker inte. Ingen under 13 kommer att släppas in på konsertområdet utan hörselkåpor.

Viktig info:

* Visa er biljett i entrén via mobiltelefonen (utskriven biljett går också bra).
* Inga campingstolar eller paraplyer tillåtna.
* Ingen medhavd mat & dryck får tas in på konsertområdet (matförsäljning och bar finns på plats). Mediciner/mat kopplat till allergi är ok.
* Biljetterna är ej återbetalningsbara
* Biljetterna är ej personliga.
* Vi rekommenderar att ni går till konsertområdet från centrum (10 min), cyklar eller tar lokaltraffik
* Parkering finns på gamla bandyplanen bredvid Umeå Energi Arena-Sol.
* För rullstolsburna gäster: En ledsagare går in gratis mot uppvisande av ledsagarbevis. Handikapptoalett finns.

Facebook-event:

Attenda gärna officiella Facebook-eventet som du hittar HÄR

Frågor:

 

För frågor angående biljetter, kontakta Tickster:
 

Mejl

support@tickster.com
 

Telefon:

0771 - 47 70 70
(Öppet vardagar mellan 08:00 och 17:00 och lördagar mellan 10:00 och 14:00)

 

För övriga frågor, kontakta Homerun Group:
support@homerungroup.se

Information - The Ark:

Sveriges färgstarkaste rockband återförenas för en stor sommarturné. Ett av tjugohundratalets största svenska band återuppstår för en turné i sommar. 20 år efter debuten och tio år efter beskedet att de bestämt sig för att sluta är The Ark tillbaka.

”Vi har aldrig ångrat att vi la ner, men vi har saknat varandra, saknat att hänga som band och att träffa den publik som gillar vår musik och som hängt med i vått och torrt. När nu 20-årsjubileet för debutskivan närmade sig kände vi att vi ville fira det med att stå tillsammans på scen igen för en sommar. Vi vill bjuda på en maxad show, den totala Ark-upplevelsen. Vi är så taggade och ser fram emot att få åka ut och möta den publik som vill höra oss”

Har man en gång sjungit ”Calleth You, Cometh I” gäller det att leva upp till det löftet. Länge såg det ut som det inte skulle hända. Det är många som under de senaste åren önskat att The Ark ska samla ihop trupperna på nytt. Särskilt som sextetten lämnade ett tomrum efter sig som ingen har lyckats fylla. Deras uttryck var lika lätt att känna igen som det visade sig svårt att duplicera. The Ark var alltid lite mer färgstarka, teatraliska, oblyga och vidsynta än alla andra. En ostoppbar livemaskin som aldrig tvekade inför att dela med sig av livsfilosofiska tänkvärdheter, och det är ju inte så att vi behöver mindre av sådant i dag än vad fallet var då.


Nu är Sveriges främsta Glamrockapostlar redo att för en sommar åter sprida sitt evangelium. Ola Salo, Mikael Jepson, Martin Axén, Jens Andersson, Lasse Ljungberg och Sylvester Schlegel har alltid velat ge utanförskapet en fristad. Redan innan de blev nationella stjärnor såg de till att, i Rottne, Växjö och sedermera Malmö, låta och se ut som stjärnor i sin helt egna värld. Oavsett storlek på spelställe förde de sig alltid som världens största band, bad aldrig om ursäkt för sin existens -och de hade låtarna som borgade för det. Hits som “It Takes a Fool to Remain Sane”, ”Calleth You, Cometh I”, “One of Us is Gonna Die Young”, “The Worrying Kind”, “Breaking Up with God”, “Let Your Body Decide”, “Father of a Son” med flera är i dag en självklar del av den svenska pophistorien och folksjälen. Detta lär bli uppenbart en gång för alla under sommarens turné.

Info - Miss Li:
Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister. Efter att ha turnerat höst, vinter och vår med senaste plattan "A Woman's Guide To Survival" rykande färsk i bagaget var hon dessutom en av de tre "fasta", återkommande artisterna i 2019 års upplaga av Så Mycket Bättre.

– Den gångna sommarturnen kändes fetare än nånsin och jag kan inte bärga mig tills jag får åka ut på vägarna igen! Dessutom, med Så Mycket Bättre i ryggen ska det bli så himla kul att få blanda in nya tolkningar i settet, säger Miss Li.

Mellan hösten 2016-2017 släppte Miss Li hela 6 singlar och 1 fullängdsalbum. Skivan ”A Woman’s Guide To Survival” hyllades av både press så väl som publik, och mega-hiten ”Beautiful” åtnjöt en placering på Svensktoppen i ett helt år – maxgränsen för hur länge en låt får ligga där.


Kort efter albumsläppet 2017 packades väskorna fulla med scenkläder och Miss Li begav sig ut på en kritikerrosad vårturné som liksom aldrig riktigt tog slut – som en av Sveriges mest efterfrågade och uppskattade liveakter fortsatte Miss Li och bandet ut på lika hyllade sommar- och höstturnéer kort därpå.

I början av sommaren 2019 släpptes singeln ”BLOMMORNA”, signerad Miss Li och ingen mindre än Petter. Låten var ett naturligt samarbete som färdigställdes kort innan de båda åkte iväg till Gotland och inspelningen av 2019 års upplaga av ”Så mycket bättre”, där Miss Li och Petter – tillsammans med Magnus Uggla – utgör den ”fasta” trion medverkande i varje program under hösten.


Just nu jobbar Miss Li – tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson – flitigt i studion, både med eget material och med låtar till världsartister – men som en naturlig, högenergisk och mycket begåvad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge.